maanantai 9. joulukuuta 2013

Syntymäpäiväkekkerit
Juhlimme Markuksen ensimmäisiä synttäreitään perheen ja ystävien kanssa. Oli ihanaa nähdä kaikkia täällä meillä ja Markus sai juhlia koko päivän, vaikka poistuikin välillä ulos vaunuissa nokosille. Illalla meillä oli taas väsynyt, mutta onnellinen poika. Upeat syntymäpäivälahjat ovat kovassa käytössä, leikki jatkuu!!! Kiitos tuhannesti upeista lahjoista ja seurasta.

Söimme lohileipiä ( kokoa oma: graavilohta, täytettyjä kananmunia, mummonkurkkuja ja ruisleipää tai perunarieskaa ) napsimme juustopöydästä ja kahvin kanssa nautimme suklaakakkua. Tämä lohileipä-juttu toimi hyvin. Graavaa itse kala ja tarjoa mieleisiä lisukkeita, mutta pidä juttu yksinkertaisena. Tilasin kakut Patisserie Teemu & Markukselta ja ne oli ylellisiä ja ihania. Suosittelen. Kuvaushetkellä kakku oli jo lusikoitu parempiin suihin, mutta nettisivuilta näkee poikien työnjälkeä.
Aina on vaikea nauttia itse järjestämissä juhlissa ruoasta, mutta tämä juustotarjotin on siitä hyvä juttu että kun vieraat on lähteneet jää juustot, lasi viiniä ja kasa juustokeksejä. Ja näitä me Mikon kanssa rouskuteltiin pikkutunneille saakka.

Joulupoika tuhisee tuolla unten mailla, näkee unta ehkä kärpässienistä ja ruuvipenkeistä. Kaikesta mistä nyt pojat vaan uneksia voi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti