sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Shampanjaa ja hiusdonitsi

Olimme Annin kanssa viettämässä pikkujouluja, ottamassa aikaa jutusteluun ja yhdessäoloon, pitkästä aikaa. Silloin korkataan shampanja, laitetaan musa täysille, nostetaan jalat ylös ja parannetaan maailmaa. Ihana, ihana miniloma.
Anni on mun hiusguru ja sain neuvoa sellaisen jättidonitsin, pesusienen näköisen ( kamjaajat kutsuu kuulemma marsuksi ) käytössä. Sen avulla saa tosi näyttävän kampauksen ja vaikka kuulemma sukasta saa helpolla tämän saman aparaatin, neuvoisin kuitenkin hankkimaan kyseessä olevan välineen. Ei ole hinnalla pilattu.

Tee näin:

Kietaise hiukset ponnarille ja aseta donitsi paikoilleen. Ala ikäänkuin maalata donitsin pintaa hiussuortuvilla ja kiinnitä donitsin alle pinneillä. Suortuvien päät jaa alla olevalla tavalla roikkumaan. Kietaise lopuksi ylimääräiset hiukset nutturan juuren ympärille ja kiinnitä pinneillä ja lakalla.
3 kommenttia :

  1. Mäkin haluan oppia ton! Ja mulla jopa on toi donitsi, jota valkiksi myös kutsutaan. Mun hääkampauksen alla oli tuollainen. Olen joskus yrittänyt itse tehdä tollasta kampausta, mutta jotenkin mun hiukset eivät vaan kauniisti mene siihen ympärille (Lue: en todellakaan osaa nätisti kiepauttaa hiuksia siihen ympärille!). Mulle tuli joskus vuosi sitten Glitter-liikkeestä mainoslehtisiä, joissa oli ihan kivoja helponoloisia kampauksia juuri noiden valkkien avulla. Täytyy ehkä pistää uudelleen testiin. Ehkä joku tyttöjen kampauskoulutus? Shampanjakin maistuisi, mutta mulle ehkä sitten taas joskus... Anna

    VastaaPoista
  2. Hieno nuttura ja tosi kauniit kuvat! Mä olen ihan pokkana tehnyt tuota sukalla ja hyvin toimii, mut ehkä "marsu"/valkki olis sijoituksen arvoinen. Ei ehkä ihan niin noloa jos se loppuillasta päästä pilkottaa ;)

    VastaaPoista
  3. Mä oon tosi huono laittamaan omia hiuksia. Pahinta on se, että mulla ei oo mitään käsivoimia siihen! Vaikka kuinka kokeilen, niiin kertakaikkiaan kädet väsyy ja hermo menee ja ei näytä siltä kuin pitäisi. Tämä vaikutti iisiltä, tähän me pystytään. Ton kampauksen saa tehtyä sen valkin avulla joko tosi "sleekisti" laittaa ihan tiukkaan ja kaikki ojennukseen, tai sitten tällä tavalla vähän väljemmin. Tosi jees. Mutta kampausilta on hyvä idea! Kampaajathan voisi tarjota näitä naisporukoille! Vähän niinkun jotain kynttiläkutsuja, mutta näissä olisi shampanjaa ja kampausvinkkejä. Ainakin väljät lettikampaukset olisi ihan must!

    VastaaPoista