perjantai 6. joulukuuta 2013

Ruista ranteissa

































Tänään leivoimme Markuksen kanssa ruislimppua huomisiin juhliin. Mulla ei ole juurta, joten käytin Myllärin Paras-ruisleipäseosta. Leivo itse! Tuo kuva, jossa voi sulaa lämpimän leivänsiivun päällä, kertoo kaiken.

Markus oli osittain leivonnassa mukana. Pitää saada välillä kosketella, tuntea, maistaa, haistaa ja SOTATA.

Valmista paketin ohjeen mukaan, mutta ripottele leivän pintaan sormisuolaa kun olet muotoillut limput. Kun laitat leivät uuniin, sumuta suihkepullosta vettä uunin sisään. Sumuta siis muutaman kerran uunin laidoille.  Tee tämä myös toisen kerran paiston aikana. Leikkaa ohuen ohuita siivuja. Nauti ehdottomasti voin kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti