sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Viikonlopun kuviaMarkus on nyt päässyt hiekkalaatikkoleikkien makuun! Hankimme tähtiä täynnä olevan välikausihaalarin jolla kelpaa leipoa hiekkakakkuja. Mun onneksi leikkipaikka on takapihalla ja voin ottaa kahvikupin mukaan ja istua auringossa ja ohjeistaa miten tehdään hyvä kakku.
Älä tule paha kakku! -Meitsi muisti kuin liukuhihnalta vanhan mantran, jota en muista toisteelleeni sitten 80-luvun. Mutta se on nähtävästi kuin pyörällä ajoa.

Olen ottanut tavaksi ostaa perjantaisin kukkia kotiin. Jotain edes pientä, nippu tulppaaneja Alepasta tai jotain. Kukkakaupoista saa usein jotain eksoottisempia leikkokukkia muutamalla eurolla ja pyydän aina laittamaan vähän vihreää mukaan, mutta en kummemmin sidottuna, siihen mukaan vaan. Jaan sitten kukat kotona useampaan vaasiin ja teen sellaisia asetelmia kun haluan. Kukkakauppiaiden vihreät ovat lisäksi tosi pitkäkestoisia, näidenkin ruusujen seassa olevat ovat jo kaksi viikkoa vanhoja.
Tänään otin Lidlistä nipun jo kauniisti auenneita ruusuja ja sain yhdestä nipusta kolme eri asetelmaa.

Viimeinen kuva liittyy Mikon tänään alkaneeseen treenaukseen. Mies ei ole käynyt salilla kymmeneen vuoteen, mutta ennen sitä lähestulkoon tauotta sieltä hiekkalaatikolta lähtien. Fiilis on kuin pikkupojalla, intoa täynnä ja opit ovat old school, kuulemma juuri kuten back in the day. Koitan innostaa Mikkoa itse kirjoittamaan tänne treenauspäiväkirjaa, mutta ainakin raportoin tänne edistyksestä omin sanoin.

Helsinki ja helsingin Stockmannin urheiluosasto oli tänään täynnä lenkkeilijöitä. Varma kevään merkki.
Toivottavasti huomenna ei tule sitä lunta.

Itse kuntoilin Markus eturepussa ja aurinkolasit nenällä, ja Mikon uusi treenilippis päässä. Sen koitan ottaa vaivihkaa itelleni käyttöön. Aika Ameriikkaan on nääs! Mukavaa viikkoa!

1 kommentti :

  1. Mäkin ostan kerran viikossa kukkia kotiin, tosin viimeksi tuli mieheltä jo jotain mutinaa siitä... :)

    VastaaPoista