torstai 20. maaliskuuta 2014

Kärsimättömän ( tai kiireisen ) kynsituote


Mä en oo mikään hyvä hoitamaan kynsiäni. Pureskelenkin niitä ja vaikka mitä, mutta olisi ihanaa saada  pidetttyä kädet kunnossa. Ystäväni Saara on aina huoliteltu ja hänellä on tapana hoitaa kauneutta niin sanottuna "kauneuskeskiviikkona" Ajatuksena on ylläpitää viikottaista rutiinia, jolloin tekee kasvohoidon, manikyyrin tai jotain muuta ja oon tosi innostunut tästä ideasta.  Olen käynyt muutamia kertoja ihanassa Helsinki Day Spa:ssa manikyyrissä ja saanut hyviä vinkkejä kotiin. Nyt koitan aina keskiviikkoisin huoltaa ainakin kynsiäni. 
Pääsen lakkaamiseen usein vasta toooosi myöhään illalla ja oon joko ihan silmät ristissä tai sitten joku muu keskeyttää mut. Ja sit ne lakat ei oo ikinä ehtiny kuivaa kunnolla ja kaikki on pilalla. Yhtä usein syynä on myös se että en vaan millään jaksa odottaa tarpeeksi kauan kuivumista. Siksi tämä O.P.i:n Drip Dry kuivatusaine on ihan loistava. Lakkaamisen jälkeen kynnelle tiputetaan pari tippaa ainetta ja se kuivattaa lakan. Ei nyt ihan välittömästi kannata lähteä vetämään lenkkareita jalkaan avaamatta nauhoja mutta se nopeuttaa kuivamista huomattavasti ja antaa myös jotenkin kauniin kiillon ja huolitellun tuloksen. Suosittelen!

Taustalla O.P.I:n kaksi ihanaa väriä: Samoan Sand joka on täydellinen nude-lakka ja Berlin there done that -tumma minkki, se on upea. Tämän hetken lemppari on varpaissa tuo minkki ja kynsissä nude. Hillityn tyylikästä. 

Saaran kauneuskeskiviikosta voit lukea lisää täältä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti