maanantai 14. lokakuuta 2013

Synttärit ja tee-se-itse Photobooth

Juhlimme kesällä Annin synttäreitä ja toteutimme onnistuneesti bileohjelmanumeron: Photobooth. Törmäsin laulukeikalla eräissä häissä tähän ja otin heti selvää mistä juttu oli tilattu. Idea on simppeli, kaikki vieraat kuvataan studiotyyppisesti yksivärisen kankaan edessä, mutta poseerausta ja oloa helpotttamaan on valittu kaikenlaista rekvisiittaa, voi tulla kameran eteen yksin tai porukalla, miten vaan. Kuvista jää hauska muisto ja niitä voi liittää kiitoskortteihin. Oon törmänny tähän monissa blogeissa jo aiemmin, mutta en ole nähnyt ideaa käytännössä. 
Palvelun voi tilata osoitteessa http://www.photo-booth.fi/ mutta jutun voi toteuttaa myös itse jos porukasta löytyy kuvaaja, kamera ja innokas askartelija. Kiitos Antti!

Tee näin:
Varaa taustakangasta niin isosti kuin pystyt. Viritä se seinää vasten. Aseta kamera jalustalle sen eteen ja suunnittele ja zoomaile kuvausetäisyys etukäteen. Askartele mustasta pahvista aurinkolasia, viiksiä, rusetteja, mitä vaan ja kiinnitä nämä grillivarrastikkujen päähän teipillä. Muita hyviä rekvisiittoja ovat tyhjät kehykset, pieni liitutaulu, hauskat hatut, vanhat silmälasien pokat, peruukit.....
Kuvaa digikameralla, pidä hauskaa ja anna mennä!

Nyt kun illat pimenee ja yöt on mustia kuin ebenpuu, muistuu viimeisestä kuvasta mieleen kesäyön lempeä hämärä. 

Juhlapaikka Studio Magito

Kaikki kuvat. Antti Eskeli


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti